Hyresgäster får möjlighet att påverka standarden i sin bostad

en glad man och en kvinna sitter i en soffa och samtalar

 

I januari 2021 får Krokomsbostäders hyresgäster möjlighet att beställa olika tillval för att höja standarden i sin lägenhet.

Tillvalsprogrammet erbjuder flera åtgärder, från lite enklare saker som dörröga och handdukstork till tvätt- eller diskmaskin. Kostnaden för tillvalet läggs därefter på månadshyran och blir permanent.

Peder Lemon, underhållschef är glad över att Krokomsbostäder nu kan erbjuda hyresgästerna praktiska tillval som höjer både standard och trivsel.

- Möjligheten till tillval, framför allt egen diskmaskin och egna tvättmöjligheter är ofta efterfrågat av våra hyresgäster, berättar Peder Lemon.

För att hantera beställningar och installationer inom rimlig tid kommer möjligheten att införas etappvis med början på ett antal utvalda fastigheter i bovärdsområdena Krokom, Ås, Nälden, Offerdal och Föllinge.

- Att ge våra hyresgäster möjlighet att påverka sitt boende har varit en prioriterad fråga för oss att lösa under en längre tid. Därför är det extra glädjande att nu kunna lansera vårt tillvalsprogram, säger Linus Ekqvist, vd.

Tillvalsprogrammet utvärderas kontinuerligt inför kommande etapper och en utökning av områden där tillval blir möjligt ingår i planen.

Områden aktuella för beställning i etapp 1 Pdf, 130.2 kB.

Länk till sida med information om vilka tillval som erbjuds och hur du beställer >>