”Vi behöver våra egna branschdagar”

Linus Ekqvist-VD Krokomsbostäder

Den som säger det är Linus Ekqvist, Vd för Krokomsbostäder som är högst engagerad i den tillväxt som rullar i regionen. Krokomsbostäder är också en av flera samarbetsarrangörer till Fastighetsdagen i Jämtland/Härjedalen, som i år sker den 9 november.

De större företagen, och aktörerna inom branschen fastigheter och byggande har varje år sammankomster, inte sällan i större städer. Men sedan en tid har även vår region en egen branschdag.

- Vi såg redan 2019 att vi behöver ha en egen branschdag, som är mer regional, där vi kan mötas, få uppdateringar kring nyheter som är på gång och kunna nätverka med intressenter, säger Linus Ekqvist.

Krokomsbostäder är den näst största allmännyttiga aktören i regionen, efter Östersundshem, och verkar i en kommun med en märkbar tillväxt de senaste åren.
Attraktiv i den meningen att det finns bra möjligheter för byggherrar, och större aktörer att ha blicken riktad mot Krokom och Krokomsbostäder.

Krokomsbostäder ser branschdagen som väldigt viktig och kommer finnas på plats med samtliga ledande och beslutade funktioner i bolaget.

- Nätverkande och samtal med andra i vår bransch är superviktigt, vi får en chans att mötas i verkliga livet, utbyta erfarenheter och få en möjlighet att ta del av det senaste. Inte minst är relationsskapandet viktigt, säger Linus Ekqvist.

Fastighetsdagen genomförs med en mängd aktörer där de träffar länets största fastighetsbolag, ledande politiker, organisationer, kommunmedarbetare och såväl rikstäckande som lokala entreprenörer som driver och möjliggör länets tillväxt.

Det här är fastighetsdagen:
Fastighetsdagen i Jämtland Härjedalen 2022 (fastighetsdagenjamtland.se)