Bruket är öppnat och invigt i Trångsviken-nu söker vi hyresgäster

Exteriör Bruket

 

 

Nu står det färdigt för hyresgästerna,”Bruket” - kontorshotellet i Trångsviken som gör det möjligt att jobba på distans.

Sedan en tid tillbaka tid har det byggts om och renoverats i de gamla banklokalerna som tidigare inrymde Jordbrukskassan. Nu är bankvalvet omgjort till kök med gemensam samlingsyta och lokalerna andas naturligt ljus i den öppna ytan av arbetsplatser.

- Det här är såklart en investering som vi vill se hyresgäster i. Vi har några intressenter på gång och hoppas att man ser fördelarna med Bruket, säger Linus Ekqvist vd på Krokomsbostäder AB.

Med butiken Handlar´n 10 meter bort hittar man fikabröd eller lunch om man inte tar med eget till nya arbetsplatsen.

Betydelse för Trångsviken

För Trångsviken som plats betyder en sådan här utveckling mycket då den möjliggör för tillväxt och inflyttning - att kunna vara bosatt i Trångsviken och ha en anställning i företag eller organisationer lokaliserade på annan ort men med möjlighet till egen kontorsplats på orten.

– Det här tror och hoppas vi betyder mycket för Trångsviken då det är ett företagstätt samhälle med en lång entreprenörskultur, så jag hoppas något av företagen ser fördelarna med ett företagshotell på orten, säger Linus Ekqvist.

Något för de flesta

Kontorshotellet passar olika verksamheter berättar Pär Malmrot som är ekonomichef på Krokomsbostäder.

- Framförallt vill vi vända oss till den privata marknaden, vi vet att det är brist på kontorsplatser i Krokom. Exempelvis småföretagare som jobbar hemma är en målgrupp.
Men även befintliga företag i Trångsviken som har behov för sin extra eller tillfälliga personal, säger han.

Vill du hyra en plats på kontorshotellet?

Kontakta ekonomichef Pär Malmrot hos Krokomsbostäder på telefon 0640-16463 eller via e-post på: par.malmrot@krokomsbostader.se.

Pär Malmrot på Bruket