Flaggstången på plats-som blir en julgran

Överlämning av flagga


Hyresgästerna på seniorboendet Genvägen/Offerdalsvägen fick besök av Krokomsbostäders bovärd Fredrik Nilsson som överräckte en gåva i form av svenska flaggan.

Sedan tidigare har Krokomsbostäder sett till att en flaggstång kom på plats precis som hyresgästerna länge önskat.

- Det här blir fantastiskt och stort tack till Krokomsbostäder. Nu har vi möjlighet att klä den med led-ljus till jul. Det blir ett fantastisk fint inslag då vi ligger nära torget, det kommer bli trivsamt för alla som passerar eller bor här berättade en av de boende,Olle Eliasson, som gärna är aktiv med att skapa trivsel för alla hyresgäster.

Dagen till ära hade ett trettiotal hyresgäster samlats vid den vackra uteplatsen, som inte sällan är föremål för festligheter.

- Det är surströmming och grillningar som vi själva ordnar med. Vi sätter bara upp ett meddelande om att det är något på gång och så samlas vi och har supertrevligt, säger Britt Jonasson, en av de drivande som ser till att alla har trevligt.

Flaggan hissades under trivsamma former och nationalsången sjöngs, Olle Eliasson tackad Bovärden Fredrik Nilsson och Krokomsbostäder för gåvan.

Så…håll utkik till jul!