Möt Stina – ny fastighetsförvaltare

Bild på Stina Pålsson, fastighetsförvaltare Krokomsbostäder

 

Sedan slutet av april ansvarar Stina Pålsson för våra bostadsfastigheter i Nälden, Offerdal, Föllinge och delar av Krokomsområdet.

I rollen som fastighetsförvaltare ingår, förutom förvaltning av fastigheter och arbetsledning av tolv medarbetare även planering av underhåll och ansvar för fastighetens ekonomi. Ett uppdrag som passar Stina väldigt bra.

- Jag har alltid varit intresserad av fastigheter och har tidigare arbetat som konsult inom Infra, Energi och Industri med focus på underhåll på olika vis berättar Stina Pålsson.

Stina är uppvuxen i Jämtland men har i huvudsak varit verksam i Göteborgstrakten efter gymnasiet. Att det blev en flytt tillbaka till länet var ett medvetet val.

- Jag vill också vara med och bidra till att landsbygden blommar och att fler ska hitta hit och bosätta sig här. Vi kan bli ännu bättre på att nå ut med Krokom som en plats att leva och bo i, säger Stina.

Stina har under den första tiden åkt runt och bekantar sig med anställda och alla fastigheter. Uppstart av några underhållsprojekt i krokom och i Änge också hunnits med. Att fastigheter ligger Stina varmt om hjärtat råder det ingen tvekan om.

- Ja, för tillfället ägnas även fritiden till renovering av hus, både in- och utvändigt, skrattar Stina.