Underhållsarbetare

Som underhållsarbetare kommer du framför allt att arbeta med åtgärder som föranletts vid lägenhetsbesiktningar som mindre snickeriarbeten, mattläggning, målning, kakling och mindre underhållsarbeten.

Även lägenhetsbesiktningar ingår i arbetsuppgifterna. Du ingår i en dynamisk grupp om fem underhålls- och fastighetsarbetare där du till stor del självständigt ansvarar för utförandet.

Arbetsuppgifter

Lägenhetsbesiktningar ingår i arbetsuppgifterna och Krokomsbostäder ser till att du får utbildning för detta om det är aktuellt.

Tillsammans med nuvarande personal kommer du framförallt att arbeta med åtgärder som föranletts vid lägenhetsbesiktningar som mindre snickeriarbeten, mattläggning, målning, kakelarbeten, fastighetsskötsel samt mindre underhållsarbeten.

Underhållsgruppen är en resurs för Krokomsbostäder som helhet vilket innebär att personal från underhållsgruppen kan fördelas utifrån behov då det exempelvis behövs hjälp i yttre skötsel.

Vi arbetar ständigt med förbättringar och vår ambition att skapa kvalité för våra hyresgäster är en central del när det gäller att utveckla Krokomsbostäders vision att skapa en värld av goda grannar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god erfarenhet med minst fem år av det arbete eller arbeten som kan vara likvärdigt med det som efterfrågas. Det är meriterande om du har en yrkesutbildning som snickare, inom måleri, VS, eller mattläggning.

Du är van att jobba självständigt och ansvarstagande. Du har god datorvana och körkort för personbil. Stor vikt läggs på social förmåga och handlingskraft.

Upplysningar

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.

Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg, intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2022.

Länk till sidan där du gör din ansökan >>

Kontakt

Har du frågor om jobbet, kontakta Peder Lemon, underhållschef, 0640 164 83.

Inför rekryteringsarbetet har Krokomsbostäder AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.