Målare

Som målare i vår underhållsgrupp kommer du framför allt att arbeta med lägenhetsrenoveringar och måleriarbete inom- och utomhus. Ditt arbete är till stor del självständigt med eget ansvar för utförandet.

Krokomsbostäder AB är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun. Vi erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet. Vi är Krokoms kommuns största hyresvärd där ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.Vi äger och förvaltar cirka 1 200 lägenheter och cirka 23 000 kvadratmeter lokaler, till detta har vi uppdraget att förvalta kommunens verksamhetslokaler om cirka 100 000 kvadratmeter.

Arbetsuppgifter

Som målare kommer du framför allt att arbeta med lägenhetsrenoveringar och måleriarbete inom- och utomhus. Arbetet är till stor del självständigt med eget ansvar för utförandet. Du ingår i en dynamisk grupp som idag består av tre målare och en snickare där ambitionen är att skapa god kvalité för våra hyresgäster. 

Vem är du?

Du är en erfaren målare med yrkesutbildning. Du är van att ta ansvar och jobba självständigt. Stor vikt läggs på din sociala förmåga och handlingskraft.

Kvalifikationer

Du har yrkesutbildning och körkort för personbil. Du är handlingskraftig och samarbetsvillig.

Upplysningar

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med, uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Ansökan

Din ansökan gör du via www.krokom.se/ledigajobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sista ansökningsdag är den 15 maj 2018

Kontakt

Har du frågor om jobbet, kontakta Peder Lemon, chef för underhållsgruppen, 0640 164 83.

 

Inför rekryteringsarbetet har Krokomsbostäder AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.