Husvärd

Vi söker dig som är serviceinriktad, handlingskraftig och intresserad av teknik och fastighetsskötsel.

I rollen som husvärd ansvarar du för fastighetsdriften inom ditt arbetsområde. Husvärdsområdet i Krokom består till stor del av lokaler kopplade till uppdrag åt Krokoms kommun samt våra egna lokaler.

Som husvärd arbetar du i nära samverkan med fastighetsskötarna och bidrar till att skapa ett attraktivt boende och trivsamma mötesplatser för våra hyresgäster. Du utför självständigt drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer på våra fastigheter, teknisk utrustning samt tillhörande grönytor. Du ansvarar också för uppföljning av beställda varor och tjänster, såväl interna som externa.

Vem är du?

Du har lägst gymnasieutbildning med inriktning inom fastighet/teknik, alternativt motsvarande relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning. Du har god datorvana och ett gott ordningssinne tillsammans med intresse för administration och dokumentation. Stor vikt läggs på social förmåga och handlingskraft. Du har B-körkort.

Anställningsform

Heltid, beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontakt

Frågor om tjänsten besvaras av:

AnnaKarin Bergqvist, Experis Manpower Group, 070 377 20 63

Ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Experis Manpower Group. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV hos Experis Manpower Grouplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer kommer att ske löpande.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ansök senast 3 november 2019.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.