Husvärd/fastighetsskötare med arbetsledaransvar till Krokom

Som Husvärd i Krokomsbostäder AB, kommer du att leda och fördela och delta i det dagliga arbetet. Du ingår tillsammans med våra fastighetsskötare i ett team där du planerar och utför drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer på våra fastigheter inklusive teknisk utrustning samt skötsel av tillhörande grönytor.

Krokomsbostäder AB är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun. Vi erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet. Vi är Krokoms kommuns största hyresvärd där ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.
Vi äger och förvaltar cirka 1 200 lägenheter och cirka 23 000 kvadratmeter lokaler, till detta har vi uppdraget att förvalta kommunens verksamhetslokaler om cirka 100 000 kvadratmeter. Vi söker nu en husvärd till förvaltningsuppdraget i Krokom.

Arbetsuppgifter

Som Husvärd i Krokomsbostäder AB, kommer du att leda, fördela och delta i det dagliga arbetet där du tillsammans våra fastighetsskötare ingår i ett team där du planerar och utför drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer på våra fastigheter inklusive teknisk utrustning samt skötsel av tillhörande grönytor. Du kommer att planera och beställa varor och tjänster med ansvar för uppföljning av både interna/externa tjänster med viss administration. I nära samverkan med förvaltare och uppdragsgivare bidrar du till att skapa ett resultat med hög kvalitet. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Vem är du?

Som person är du affärsmässig, flexibel och trivs att arbeta i ett tidvis högt tempo. Du kommer att arbeta självständigt, med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du har en utpräglad drivkraft att få saker att hända på ett effektivt sätt och med god kvalité. Viktigt för tjänsten är att du har en mycket god samarbetsförmåga och en schyst attityd till arbetet och dina medarbetare som genomsyras av lojalitet samt en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå våra mål.
Stor vikt läggs på ledarskap, social förmåga och handlingskraft.

Utbildning

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot drift och byggnadsteknik, el, vent, styr och reglersystem för fastighetsautomation eller motsvarande relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kanske har du tidigare arbetat som arbetsledare inom något tekniskt område? Vi tror att du även har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av felsökning och reparationer av teknisk utrustning.
God datorvana och körkort för personbil är ett krav.

Upplysningar

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med, uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Kontakt och ansökan

Sista ansökningsdag är den 1 september via www.krokom.se/arbetelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Om du har frågor kan du kontakta vår förvaltare Gunnar Sundström på 0640-164 82 eller med fördel via mail gunnar.sundstrom@krokomsbostader.se