Fastighetsskötare till Krokom

Som fastighetsskötare och mekaniker kommer du att självständigt utföra mekaniska reparationsarbeten på våra fordon och maskiner. Du ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av våra tekniska installationer. I jobbet ingår även övrigt fastighetsunderhåll och skötsel av grönytor.

Krokomsbostäder AB är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun. Vi erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet. Vi är Krokoms kommuns största hyresvärd där ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.
Vi äger och förvaltar cirka 1 200 lägenheter och cirka 23 000 kvadratmeter lokaler, till detta har vi uppdraget att förvalta kommunens verksamhetslokaler om cirka 100 000 kvadratmeter. Vi söker nu en fastighetsskötare till Krokom.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare i Krokomsbostäder AB, ingår du i ett team om fem personer där det dagliga arbetet leds av en husvärd. Din huvudsakliga uppgift är att självständigt utföra mekaniska reparationsarbeten på våra fordon och maskiner. Du ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av våra tekniska installationer. I jobbet ingår även övrigt fastighetsunderhåll och skötsel av grönytor.

Vem är du?

Som person är du serviceinriktad och har ett brinnande intresse för fastigheter. Du är kreativ och flexibel och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter efter behov. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp. Stor vikt läggs på din sociala förmåga.

Utbildning

Vi söker dig som har en mekanisk eller teknisk utbildning eller har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Grundläggande datorkunskap och körkort för personbil är ett krav.

Kvalifikationer

Du har minst ett par års erfarenhet som mekaniker av fordon eller större maskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av automation, el eller VVS samt har ett stort intresse för teknik i allmänhet. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Upplysningar

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med, uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Kontakt och ansökan

Sista ansökningsdag är den 18 december via www.krokom.se/arbetelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Om du har frågor kan du kontakta vår förvaltare Gunnar Sundström på 0640-164 82 eller med fördel via mail gunnar.sundstrom@krokomsbostader.se