Fastighetsförvaltare

Uppdraget som förvaltare innebär både att förvalta och utveckla bolagets fastighetsbestånd med fokus på hållbarhet och tillgänglighet.

Om tjänsten

Förvaltningsuppdraget omfattar både Krokomsbostäders och kommunens fastigheter. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att du upprättar underhålls- och investeringsplaner, planerar ronderingar och kommunicerar med hyresgäster. Du inventerar, projektleder och ansvarar för budget, drift och underhåll. Du deltar också i byggtekniska utredningar och på byggmöten. I uppdraget ingår även att arbeta med upphandlingar av externa leverantörer och uppföljning av utförda arbeten. Alla våra uppdrag upphandlas enligt LOU.

Som förvaltare hos oss på Krokomsbostäder kommer du vara en av två fastighetsförvaltare. Du kommer arbetsleda en personalgrupp på i dagsläget nio personer, tre bovärdar och sex fastighetsskötare. Ditt geografiska ansvarsområde är i huvudsak Krokom, Nälden, Föllinge samt Offerdal med omnejd. Du kommer vara direkt underställd vd och ingå i ledningsgruppen.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett stort intresse för fastigheter, du bör också ha en god förmåga att både kunna arbeta strategiskt och problemlösande. Du ska kunna planera långsiktigt och koppla byggnadstekniska frågor till ekonomi. Vi tror att du har en högskoleutbildning alternativt annan eftergymnasialutbildning med inriktning mot fastighet/bygg eller förvärvat motsvarande kunskaper från yrkeslivet.

Du behöver ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift samt förmåga att bygga team, utveckla människor och skapa engagemang.

Du behöver körkort då det ingår resor i tjänsten.

Kontakt

Frågor om tjänsten besvaras av:

Rosmari Hagström, rekryteringskonsult
Telefon: 073 028 70 40
rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se

Ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Jefferson Wells Manpowergroup. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV hos Jefferson Wells Manpowergroup.

Vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast eftersom urvalsarbetet kommer att ske löpandeAnsök senast den 17 januari.

Länkt till Jefferson Wells Manpowergroup 

Inför rekryteringsarbetet har Krokomsbostäder AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.

medarbetare i mötesrum som diskuterar och arbetar med dator. I bakgrunden digital skärm med diagram