Arbeta hos oss

Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som kan erbjuda karriärmöjligheter för en rad olika yrkesgrupper.

Exempel på olika yrkesgrupper som arbetar hos oss är fastighetsförvaltare, energiingenjörer, byggingenjörer, driftstekniker, bovärdar, fastighetsskötare, bostadsförmedlare och ekonomer.

Vill du bli en av oss?

Vi söker fastighetsskötare

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare i Krokomsbostäder AB, kommer du att självständigt utföra drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer på våra fastigheter inklusive teknisk utrustning samt skötsel av tillhörande grönytor. I nära samverkan med våra hyresgäster och kunder bidrar du till att skapa ett attraktivt boende med hög kvalitet. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning eller påbyggnad inom fastighet/teknik, alternativt motsvarande relevant teknisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi tror att du även har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och körkort för personbil. Stor vikt läggs på social förmåga och handlingskraft.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.

För mer information
Mikael Söderström, fastighetsförvaltare, 0640 164 89.

Ansökan
Läs mer och gör din ansökan på krokom.se/ledigajobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Vi behöver din ansökan senast den 16 juni 2017

 

Inför rekryteringsarbetet har Krokomsbostäder AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.